Lovgivning om katte

Når du som boligejer gerne vil have en huskat, så vil der være en række forskellige regler, som du skal overholde.

Det er naturligvis af altafgørende betydning, at katten behandling godt, har et trygt hjem og naturligvis bliver fodret dagligt. Herudover er der dog også en række andre regler, der gør sig gældende, og vi har her samlet en række nyttige links, som du med fordel kan tage et kig på, hvis du godt kunne tænke dig at blive klogere på lovgivningen omkring katte.

Alle de gældende regler i forhold til det at have kat, har du mulighed for at finde et hav af gode og nyttige informationer om her:

  • http://www.dyrenesbeskyttelse.dk/pasningsvejledninger/pattedyr/kat – Dyrenes beskyttelse har i denne artikel skrevet en lang række nyttige informationer omkring det at have kat.
  • http://www.dyrlaegevagten.dk/frame.cfm/cms/id=602/sprog=1/grp=2/menu=21/ – Her har du mulighed for at læse dyreværnsloven i forhold til katte og blive klogere på hvilke regler, der gør sig gældende for dig som katteejer.
  • https://www.foedevarestyrelsen.dk/Leksikon/Sider/Anskaffelse-af-kat.aspx – På Fødevarestyrelsens hjemmeside er der mulighed for at finde et væld af nyttig information omkring generel anskaffelse af kat.
  • http://www.netdyredoktor.dk/kat/tema/zaeoeaa/oeremaerkning-tatovering-af-katte/ – På denne side finder du nyttig information omkring øremærkning samt tatovering af katte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *